dissabte, 5 de novembre de 2011

Un patètic Jordi Barbeta ( captiu i desarmat)

Avui que he sentit vergonya de ser català com en Jordi Barbeta és un bon dia per començar a escriure en català.
Em refereixo a l' article d' opinió d' en Barbeta al full número 18 de LA VANGUARDIA del passat 30 d' octubre.
Encara recordo un excel.lentísim article d' en Marius Serra...Emma Zunz a Manhattan ..on deia que " La justícia als EEUU és un dels pilars del sistema que regeix el país d’Obama i el seu pes moral equival al de la monarquia britànica o el partit comunista xinès, per posar dos exemples innocents" ...innocents..deia..je, je ..superb Marius! superb per la comparació i superb per la ironia al dir "per posar dos exemples innocents"
..En canvi l' Enric Juliana és un ingenu..i en Jordi Barbeta es troba en un estat patètic ( per posar dos exemples innocents)
..concretament.. l' article d' en Barbeta el 30 d' octubre fins i tot el puc qualificar de miserable...miserable al final...quan insinua que la intervenció del Banc d' Espanya sobre CatalunyaCaixa ha estat com una mena de robatori als catalans...ja comença a delirar una mica abans quan pretén que el Cercle d' Economia es dediqui més a descriure "la realitat política de Catalunya"..
..afirmacions tan miserables que inclús poden arribar a escandalitzar als més independentistes perquè, evidentment, absolutament tothom sap que la caixa d' en Narcís Serra estava en fallida técnica, que ni tan sols la caixa d' en Fainé la volia comprar si abans el FROB no tapava forats negres amb diner públic...i sí, Barbeta, sí, ja tots sabem que els directius de CatalunyaCaixa es van pujar els sous un 80% en el transcurs d' aquests últims 4 anys de crisi..
..has quedat al descobert, Barbeta, ho sento...inclús considero que tens una relació de complicitat amb aquells malparits que han saquejat CatalunyaCaixa...saps a què em recorda aquesta "confiscació"( dius) per part del Banc D' Espanya? ...em recorda a quan en Garzón va fotre a la presó l' Alavedra i en Prenafeta ...tampoc hi estaves d' acord, no? ...com l' Enric Juliana..que fa fotre el crit al cel...
..i resulta, vet ho aquí, que tant una operació com l' altre era per poder tornar-nos als catalans els quartos que quatre xoriços pixapins quemakos havien fet desaparèixer...quina paradoxa,no?
Com va dir Jesús de Natzaret, la veritat ens farà lliures i precisament per això Catalunya està molt i molt i molt lluny d' estar en condicions de ser un país independent.
Hom es queda perplex quan veu que una caixa "trencada", com Lehman Bdrs si el Bco d' Espanya no l' hagués "rescatat", és una de les principals venedores de Bons de la Generalitat.
Ho sento, ara mateix així està Catalunya, és el que hi ha.